BRYLLUPSVIDEO

BRYLLUPSVIDEO

Convallaria

Pris: 12.995 DKK

Her får du en samlet video af hele dagen lige fra vielse til og med brudevals. Der er 1 Videograf på, som følger jer, igennem jeres livs bedste dag. Videografen fanger dagens smukkeste øjeblikke, som derefter vil blive tryllet sammen til en 5-7 minutters video fyldt med highlights og godt humør. Hvis du ønsker det, kan vi optage alle talerne i fuld længde. Det her er en pakke for det par der ikke vil gå på kompromis!

Rose

Pris: 8.495 DKK

Det her er en fleksibel pakke, hvor du selv kan vælge hvilke highlights du ønsker skal indgå i videoen. Det er en pakke der indeholder 1 videograf og 6 timers optagelse, som du kan lægge på dagen som du har lyst. Så hvis du kun ønsker en video der eksempelvis indeholder vielse, reception og optagelser af jer på en smuk lokation eller måske fra 20:00-02:00, så er det her en pakke for dig. Videoens varighed, afhænger af det endelige tidspunkt optagelserne skal ske.

Calla Lily

Pris: 4.995 DKK

Denne pakke er til jer der ønsker en stemningsvideo fra dagens mest højtidelige begivenhed, nemlig kirken. Der er 1 videograf, som er der fra i ankommer til kirken, til i tager afsted derfra igen (maks. 3 timer). Altså en bryllupsvideo der indeholder massere af smil og højtidelighed 2-3 minutter.

Tilkøb

– Ekstra time 1.195,-
– Ekstra videograf 2.495,-

Alle opgaver er unikke, og opfylder de ovenstående pakker ikke dine behov, så ring til os og lad os snakke om hvad du ønsker.

Alle videoer er farvebehandlet og med passende musik.

Alle priser er inkl. moms og ekskl. Kørsel.

Kan du lide det vi laver?

Så skriv til os, så vi kan får snak omkring dit næste projekt.

Vi vil elske at hjælpe dig med en kreativ, professionel og unik video af netop dit produkt eller service.

Kontakt os på

  • Martin : (+45) 41 46 10 96

  • Frederik (+45) 40 17 42 48